FCC-Segell-banner4
Vuitena edició del cicle de cinema La Pantalla del Arte al Museu Würth

Notícies

Vuitena edició del cicle de cinema La Pantalla del Arte al Museu Würth

thumbnail_arranzbravo. general 04-2014Baner_CarlosPazos_Bonart_180x180_v2
La 8ª edició del cicle de cinema La Pantalla del Arte reunirà al Museu Würth d'Agoncillo, a La Rioja, quatre grans
directors del cinema espanyol.

La pantalla del Arte funciona des de l'any 2007 i aporta una mirada cinematogràfica als conceptes tractats per l'exposició principal en curs en el museu. En aquesta ocasió, amb motiu de l'art espanyol a partir de la Col·lecció Würth, el museu ha demanat al coordinador del cicle, Bernardo Sánchez, un exercici paral·lel al que ha realitzat el comissari de l'exposició, Kosme de Barañano, seleccionant quatre directors imprescindibles en la cinematografia espanyola contemporània.

Aquesta edició, Art i Assaig, obrirà el 8 de febrer amb David Trueba. El 15 de febrer parlarà Josefina Molina. El 22 de febrer serà el torn de Mercedes Álvarez i finalment el 29 de febrer serà Jaime Rosales qui clourà el cicle.
Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021