Com cada curs, l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Olot, realitza un seminari transversal que implica a totes les disciplines que s'imparteixen en el centre. El títol de les jornades d'enguany és Dissenyammmm i els temes centrals d'aquestes són el Disseny i la gastronomia.
El món de la cuina serveix com a pretext per fer un seminari que farà que interactuïn tots els estudis que s'imparteixen a l'escola, tot tractant no només temes gastronòmics, sinó també, altres temàtiques perifèriques al món de la cuina com són el disseny dels plats, la composició, la percepció, les sensacions, la transversalitat de l'experiència del gourmet, etc...
Durant 3 dies (19, 20 i 21 de desembre) es podrà gaudir de conferències i diferents activitats. Amb la presència i col·laboració de professionals del sector (Grup Canyigueral i Noel), un show cooking (per Bahí-Güell), concurs de tapes amb la participació de tots els alumnes, visita al Restaurant Les Cols, entre d'altres. El programa de les jornades és:
Dia 19 de desembre, 10,30 a 11.30 h, conferència Disseny industrial per a la gastronomia a càrrec d'Andreu Carulla, al Núria Social d'Olot. De 12 a 13 h, conferència Un recorregut de sensacions, del sòl al vi, a càrrec d'Albert Puignau, al Núria Social d'Olot.
Dia 20 de desembre, 9 a 10 h, conferència Al voltant del disseny industrial a càrrec de Bahí-Güell; de 10 a 11, show cooking a càrrec de Bahí-Güell; 11.30 a 14.30 h, concurs de tapes a l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Olot.
Dia 21 de desembre, visita al Restaurant Les Cols, conferència Disseny i Cuina a càrrec de Fina Puigdevall, cuinera i propietària de Les Cols. A les 12, coffee break al mateix restaurant.