FCC-Segell-banner4
La Fundació Vila Casas presenta la programació del primer trimestre del 2017

Notícies

La Fundació Vila Casas presenta la programació del primer trimestre del 2017

bonart barcelona - 23/12/16
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021q2w-MKl4
La Fundació Vila Casas ha donat a conèixer la programació del primer trimestre del 2017.

A l'Espai Volart, del 19 de gener al 26 de març es podrà veure Persones pintades de Gonzalo Goytisolo. Defensor de la figuració realista i creador de ficcions que neixen de l'experiència del real, experimenta amb l'aparença naturalista, el paisatgisme urbà i el retoc digital. L'Espai Volart 2, en les mateixes dates, exposa Una música de Cambra de Francesc Todó. El recentment desaparegut Francesc Todó presenta un assaig plàstic i visual entorn de la intimitat artística. També a l'Espai Volart 2 s'ha programat Maran ata de Sergi Barnils.

A Can Framis, Jordi Alcaraz presentarà del 23 de gener a l'11 de juny, Esborradís. Alcaraz (Calella, 1963) és un creador en l'interstici que separa la poesia visual i la projecció conceptual.

Mapi Rivera exposarà Sinapsis al Museu Palau Solterra, del 28 de gener al 21 de maig del 2017. També al Palau Solterra, Martí Boada i Teresa Romanillos presenten Poematges. A cura de Glòria Bosch és el resultat d'una comunió entre mirada i paraula al voltant del paisatge i la natura. A les mateixes dates exposarà Anna Bahí: Percepcions (Diàleg amb la col·lecció). Amb un esguard que s'interroga sobre l'autopercepció, l'artista de projecció internacional treballa la imatge per recórrer el cos humà i capturar les emocions que s'hi impregnen, en una memòria furtiva de la vivència. Jacques Leonard presentarà Barcelona gitana. I Pere Noguera, L'artista del fons.

En el Museu Can Mario, Pep Admetlla exposa La poètica de l'espai del 21 de gener al 21 de maig del 2017. També, 7 portes + 1. Mariona Esteba, per la seva part, presentarà una mostra d'escultura.

A la imatge, a dalt, Quadre cubista al cavallet de Francesc Todó, i a sota, maquetes de treball a l'estudi de Pep Admetlla i fotografia digital de la sèrie Percepcions d'Anna Bahí.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura