download

Notícies

Últims dies per visitar l’exposició sobre La Movida a Foto Colectania

Últims dies per visitar l’exposició sobre La Movida a Foto Colectania
bonart barcelona - 05/02/20

Els amants de la fotografia poden visitar fins al diumenge 23 de febrer l'exposició 'La Moguda. Crònica d'una agitació. 1978-1988 ', comissariada per Antoine de Beaupré, Pepe Font de Mora i Irene de Mendoza i coproduïda per Foto Colectania i Les Rencontres d' Arles. La Fundació romandrà tancada el dissabte 15 i el diumenge 16 de febrer.

Alberto García-Alix, Ouka Leele, Pablo Pérez-Mínguez i Miguel Trillo van formar part de la Moguda, van conviure i es van trobar en diferents ambients, però l'excepcional és que cadascú la va viure i va fotografiar amb una energia irrepetible i aproximant-se des pols radicalment diferents.

L’exposició presenta una multifacètica mirada sobre aquest moviment, en la qual es podran contemplar extraordinàries fotografies d'època de tots els autors, autèntiques joies com les còpies d'època de García-Alix, els originals acolorits de Ouka Leele, o loscibachromes de Pérez-Mínguez i Miguel Trillo. La mostra inclou a més una selecció de materials com vinils, fanzines o cartells, així com una projecció d'actuacions musicals, que complementen els universos fotogràfics dels fotògrafs amb altres àmbits als que van estar vinculats, com la música o el cinema. Les obres de la mostra pertanyen als propis fotògrafs i a la Col·lecció Adolfo Autric.

A la imatge, detall d’un autoretrat d’Alberto García-Alix.

Nial nou-180x178Impremta Pages - banner-180x178

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal