Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1

Exposicions

El Mubam obre les portes a l'obra de l'escultor José Hernández Cano

El Mubam obre les portes a l\'obra de l\'escultor José Hernández Cano
Fins el 19 d'abril de 2020, el Museu de Belles Arts de Múrcia (Mubam) acull l'exposició Por instinto. José Hernández Cano, una mostra dedicada a un dels grans creadors murcians, l'escultor José Hernández Cano.
A la mostra s'hi contempla la trajectòria professional d'un artista fet a si mateix, enamorat de l'art i la història, de fortes creences i ideals, observador i amant de la natura i la terra. Por instinto. José Hernández Cano s'endinsa en el seu univers creatiu a través dels temes que l'escultor solia representar en les obres: el retrat, el nu, l'estudi reinterpretat de les grans creacions de la història de l'art, els animals, moviment i delicadesa.
L'exposició també recull les seves mostres d'art  recoge sus muestras d'art religiós, passional o d'altar, monumental o íntim. Marbres, fang cuit, policromat i patinat i bronzes són els materials que poden trobar-se en les 60 escultures exposades al Mubam.
Les comissàries de l'exposició són la seva filla María Isabel Hernández Monllor, i la tècnica del Mubam, Elisa Franco, per encàrrec del propi artista, que va morir el setembre de 2017.
Impremta Pages - banner-180x178thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021

Et poden
Interessar
...

DP_Bonart-1280x150px