FCC-Segell-banner4
Programa d\'exposicions de febrer de la Casa Elizalde

Notícies

Programa d'exposicions de febrer de la Casa Elizalde

bonart barcelona - 22/01/17
Eude, genericImpremta Pages - banner-180x178
La Casa Elizalde de Barcelona ha preparat tres exposicions pel mes de febrer del 2017 que tindran lloc del 7 de febrer al 3 de març.

José Parra presenta Punt de fugida. D'Abraham al digital. Dues línies paral·leles són aquelles que per més que es prolonguin mai poden trobar-se. Dues línies equidistants que conflueixen en un espaitemps infinit com un miratge, mai autèntic. Una visió del món interior de l'artista presentada en aquesta mostra d'obres plàstiques i escultures mòbils.

Simulacra, fotografies i vídeos de Clara Cortes Garcia. Una exposició sobre l'entorn natural, ombres, reflexos i textures dels espais físics que succeeixen al nostre voltant, realitzades des de la idea de la representació d'una realitat visible creant una desnaturalització on l'observador espera una presència figurativa, objectiva i classificable. Una recerca de l'abstracció i l'extracció de formes no identificables dels contextos reals i tangibles.

Cap a l'Europa que ens han explicat: l'èxode de la vergonya, fotografies de Rober Astorgano. En els últims anys, s'estima que al voltant d'un milió de persones han entrat a Europa fugint de les guerres, les crisis humanitàries, les violacions dels drets humans i els conflictes. Durant l'any 2015, l'increment del flux de refugiats i la incapacitat de la Unió Europea per gestionar-lo han portat a una situació totalment descontrolada i a una gran crisi humanitària, que s'ha arribat a convertir en la crisi migratòria i humanitària més gran a Europa des de la Segona Guerra Mundial. A través d'aquesta exposició, Rober Astorgano mostra la situació extrema que es viu actualment en llocs com Idomeni, Atenes, l'illa de Lesbos o la frontera serbocroata.

A la imatge, Punt de fugida de José Parra.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura