FCC-Segell-banner4
Ca l’Anita s’erigeix com a centre de formació i activitats relacionades amb l’art i el patrimoni

Notícies

Ca l’Anita s’erigeix com a centre de formació i activitats relacionades amb l’art i el patrimoni

bonart roses - 09/02/20
Impremta Pages - banner-180x178BanerJaumeRiba05

El Centre Cultural Ca l’Anita inicia aquest mes de febrer una nova programació de tallers, xerrades i exposicions que s’allargarà fins al mes de maig.  Les activitats que ofereix el centre, plenament consolidades dins l’oferta cultural del municipi i amb un elevat seguiment, prenen a partir de la present programació l’art i el patrimoni com a eixos centrals, mantenint també les propostes de les associacions Llunàtics i MaRoNes.


Des de la seva posada en marxa, Ca l’Anita ha anat incorporant continguts i activitats fins oferir una programació estable i consolidada. L’any 2019, la seva sala d’exposicions va superar els 13.000 visitants a les diferents mostres acollides, mentre que els tallers i conferències impartits van comptar amb prop de 500 participants.


Aquest mes de febrer s’inicia la nova temporada que s’allargarà fins a la temporada d’estiu, i ho fa centrant les seves activitats entorn a formacions d’experimentació artística i xerrades sobre el patrimoni.


En aquest marc, els artistes Juan Cardosa i Juanjo Viñuela oferiran dos tallers de collage on compartiran tècniques i secrets i les diferents possibilitats que ofereix aquesta disciplina artística. L’escultora Mercè Riba, per la seva part, obrirà les portes dels seu taller per mostrar la seva producció i xerrar sobre els processos creatius. En l’apartat literari, el taller de poesia i narrativa proposarà eines per explorar universos personals a partir de la paraula escrita. Els tallers creatius d’urban sketching (apunts pictòrics al natural), de minimacramé i de maquillatge de Carnaval, completaran aquesta oferta.


La Càtedra d’Arqueologia de Roses serà l’encarregada d’aportar les conferències divulgatives que s’endinsaran en el coneixement del patrimoni gironí. El programa comptarà amb la participació del doctor Jordi Sagrera (UdG), parlant del call de Girona, i de l’arqueòleg Ferran Codina, que donarà a conèixer els castells de Juià i Palagret, dues fortaleses medievals entre el Ter i les Gavarres.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021