FCC-Segell-banner4
Louisa Holecz a La Casa Amarilla

Exposicions

Louisa Holecz a La Casa Amarilla

Baner BonArt 180x178 Agenda Girona Culturathumbnail_arranzbravo. general 04-2014
La Casa Amarilla de Saragossa acull, des de l'11 de febrer, l'exposició Inscape de l'artista Louisa Holecz (Londres, 1971).

L'atracció de Louisa Holecz per allò imaginari -una lògica altra d'identitat no localitzable-, explica la seva inclinació per determinats motius simbòlics en la gramàtica visual que organitza l'estructura de les seves obres, alienes sempre a una narrativa de relats tancats.

El propòsit principal que guia el quefer de l'artista és donar imatge a allò fugisser i indeterminat.

El significat del títol escapa a una traducción exacta propera al concepte d'essència o de singularitat. Louisa Holecz troba que és el terme més adequat per esmentar la idea que com més sabem, més ens distanciem de la Natura.

Convertits en mers espectadors, encara tenim la oportunitat d'escoltar les veus de qui, com l'artista, es fixen en la ruptura de la unitat primordial amb l'objectiu de restablir-la a través de l'art.
Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura