Banner-Camara-domestica-1280x150px_v1-cat-1

Exposicions

"Propostes per a una col·lecció" a la Galeria Marisa Marimón

\
bonart ourense - 31/01/17
La Galeria Marisa Marimón presenta del 31 de gener al 26 de març Propostes per a una col·lecció: D'animals i altres històries una mostra amb obra d'Ignacio Burgos, Juan Cuéllar, Eva Díez, Tamara Feijoo, Ramiro Fernández-Saus, Ignacio Goitia i Manu Muniategiandikoetxea.
En començar a col·leccionar obres d'art, no solem tenir clar quin serà el filconductor de les obres que anirem comprant. En un primer moments'adquireixen les obres que a un li agraden sense seguir un criteri específic.D'acord va passant el temps, molts col·leccionistes busquen la unitat o característica que defineixi la seva col·lecció i que algunes vegades senseser alguna cosa buscat ja la tenen.
Des del principi dels temps, l'ésser humà i els animals s'han relacionat. L'artno ha estat aliè a això. Tots coneixem les famoses pintures rupestres en què la presència d'animals és molt nombrosa. Al llarg de la història apareixen representats tot tipus d'animals: domèstics,espècies cinegètiques, animals fantàstics, mítics o imaginaris, i poden serfigures úniques, figures centrals o figures secundàries, en solitari, en grup o esbossos
banner-oro-180x180-geneinclassificables

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal