FCC-Segell-banner4
La 8a edició del FineArt Igualada 2020 comptarà amb fotògrafs de renom internacional

Notícies

La 8a edició del FineArt Igualada 2020 comptarà amb fotògrafs de renom internacional

bonart igualada - 13/02/20
Baner_StellaRahola_Bonart_360x356Eude, generic

FineArt Igualada enguany celebra la vuitena edició del festival, un esdeveniment de referència i consolidat en el món de la imatge, que busca un any més apropar la fotografia i tot allò que l’envolta tant al públic en general, com als aficionats i, per suposat als professionals de la fotografia. I ho fa, en diferents espais expositius municipals i d’altres d’efímers que recuperen espais patrimonials, per emmarcar les diferents propostes visuals, en 20 sales d’exposicions distribuïdes per la ciutat.


L’esdeveniment es realitzarà del 21 de febrer al 15 de març. Aquesta edició comptarà amb fotògrafs provinents d’arreu del món, entre ells en trobem de Cuba, Argentina, Suècia, Turquia, Japó, Austràlia, Hongria i també de Madrid, Andalusia, Aragó i de Catalunya.


A més de les 52 exposicions, el festival inclou un gran nombre d’activitats paral·leles vinculades amb aquest art. En són un exemple les visites guiades de la Isabel Muñoz, la del Per Cromwell, la del Lútfü Dağtaș o la de la Leysis Quesada Vera; els tallers amb el Tino Soriano o el taller de fotografia nocturna; la Masterclass de fotografia amb la Lidia Carbonell; la presentació del llibre Ayúdame a mirar; així com els tallers pensats per grans i menuts.


A la imatge, detall d’una fotografia de Tino Soriano.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner