FCC-Segell-banner4
L\'exposició fotogràfica \

Exposicions

L'exposició fotogràfica "Caminos de Hierro" desembarca a l'estació de Còrdova

thumbnail_arranzbravo. general 04-2014q2w-MKl4
Després d'inaugurar-se a Madrid l'abril del 2016, l'exposició itinerant Caminos de Hierro arriba a l'estació de Còrdova on es pot visitar fins al 13 de març. Aquesta exposició neix del concurs fotogràfic homònim impulsat per la Fundació de Ferrocarrils Espanyols i Adif que ha arribat a la seva 28a edició. L'exposició reuneix un total de 43 obres originals en paper i 136 obres en suport digital, seleccionades d'entre les 5.045 fotografies de 2.183 autors de 46 països diferents. Entre les fotografies exposades s'hi pot veure la sèrie "Train to Siberia", primer premi del concurs, de la periodista i fotògrafa russa, Nataliya Kharlamova (Moscou, 1978). Aquesta exposició itinerant forma part de les accions de Responsabilitat Social Corporativa d'Adif, a través del Programa Estación Abierta. La pròxima parada serà Ciutat Real.
Natàlia Lloreta

Natàlia Lloreta Pané (El Talladell, L’Urgell, 1979) és llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra (2002) i Postgrau en Creació Publicitària (URL, 2003) i Vídeo Digital (IUA, UPF, 2007). Des de 2020 ocupa la plaça de directora executiva de la Fira de Teatre al Carrer de de Tàrrega. La seva trajectòria professional s’ha desenvolupat sempre entre la comunicació –creació de continguts editorials i audiovisuals, storytelling i documentació– i la gestió cultural –producció, coordinació d’equips i disseny de projectes–. Entre altres, l’any 2014 va fundar amb els eu soci Jesús Vilamajó, el festival Embarrat de Tàrrega dedicat a la creació contemporània. 

Reivindica el seu origen rural i creu en la Cultura com a eina imprescindible de transformació social. Quan posa música és Call me Lloreta i quan recita forma part del Col·lectiu de Resistència Poesia Estripada. 

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021