canal-mnactec-1280-150

Notícies

L’IVAM obre les portes al disseny

L’IVAM obre les portes al disseny
bonart valència - 20/02/20

Primer va ser el còmic, ara arriba el torn de el disseny i en un futur pròxim serà l'arquitectura. El director de l'Institut Valencià d'Art Modern, José Miguel G. Cortés, i els professionals integrants de la Nau, el col·lectiu valencià que va revolucionar el disseny en els anys 80, han celebrat una reunió amb l'objectiu d'impulsar la integració d'aquesta disciplina dins de la Col·lecció d'l'IVAM i de la seva programació expositiva.

"El primer pas és la presentació el 3 d'abril de l'exposició Disseny de producte a la CV en IVAM Alcoi", ha subratllat José Miguel G. Cortés. Es tracta d'un recorregut pel disseny industrial valencià des de 1994 fins avui que mostrarà la seva evolució i complexitat, així com el seu gran valor creatiu.

El segon pas va més enllà. "L'IVAM pretendre ser un museu inclusiu, sense jerarquies ni estratificacions, on tenen cabuda disciplines com el disseny en totes les seves facetes", ha explicat el director del museu sobre una iniciativa que ha qualificat de "fet històric" ja que l'IVAM "és el primer museu d'Espanya que va a integrar el disseny en la seva Col·lecció, com ja han fet el MoMA i el Centre Pompidou”.

inclassificablesEude, generic

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90