FCC-Segell-banner4

Notícies

El jurat dels Fedrigoni Top Awards publica la llista dels 18 finalistes

Baner_CarlosPazos_Bonart_180x180_v2thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021
"Busquem una obra tan satisfactòria com bella”. Així és com Simon Esterson, president del jurat dels Fedrigoni Top Award, defineix la tasca que ha de dur a terme el jurat d'aquests premis, tot revisant les més de mil obres rebudes per la desena edició del premi. Amb Esterson, composen el jurat, Petra Roth, Jane Hyne, Xavier Bas Basle i Thomas Manss. Després de la reunió de deliberació, han fet pública la llista de les obres finalistes.

Aquesta shortlist la configuren 18 treballs realitzats per estudis de disseny d’Itàlia, Portugal, República Txeca, Alemanya, Estats Units, Regne Unit, Croàcia i un únic representant d'Espanya, que és l'empresa navarresa Franziska Estudi, amb el treball titulat Diccionari de la Innovació. El jurat ha valorat aspectes com la innovació i la creativitat expressats en diversos projectes. Ha posat especial atenció en la qualitat dels acabats, les tècniques d'impressió, la capacitat d'utilitzar el paper i les seves possibilitats comunicatives.

El lliurament de premis està previst pel dia 16 de març al Disseny Hub Barcelona. Després de l’acte, s'inaugurarà l'exposició de les obres finalistes i guanyadores al mateix espai, que es podrà veure fins al 24 de març.
Natàlia Lloreta

Natàlia Lloreta Pané (El Talladell, L’Urgell, 1979) és llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra (2002) i Postgrau en Creació Publicitària (URL, 2003) i Vídeo Digital (IUA, UPF, 2007). Des de 2020 ocupa la plaça de directora executiva de la Fira de Teatre al Carrer de de Tàrrega. La seva trajectòria professional s’ha desenvolupat sempre entre la comunicació –creació de continguts editorials i audiovisuals, storytelling i documentació– i la gestió cultural –producció, coordinació d’equips i disseny de projectes–. Entre altres, l’any 2014 va fundar amb els eu soci Jesús Vilamajó, el festival Embarrat de Tàrrega dedicat a la creació contemporània. 

Reivindica el seu origen rural i creu en la Cultura com a eina imprescindible de transformació social. Quan posa música és Call me Lloreta i quan recita forma part del Col·lectiu de Resistència Poesia Estripada. 

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021