FCC-Segell-banner4
El material sensible de Joan Poch a la Casa Municipal de Cultura La Unió

Exposicions

El material sensible de Joan Poch a la Casa Municipal de Cultura La Unió

Gisela Chillida teià - 14/03/17
Eude, genericBaner_OscarTusquets_Bonart_360x356_v2
Les obres pictòriques, escultòriques i ceràmiques de Joan Poch es poden veure a l'exposició Material sensible del 10 al 26 de març a la Casa Municipal de Cultura La Unió, Passeig de la Riera, 116-120 de Teià.

Les obres que conformen aquesta exposició responen a una selecció  que l'artista ha realitzat amb dos criteris diferenciats: que fossin obres que per les seves característiques no haguèssin estat mai presents en una mostra individual, per un costat, o que no haguèssin sortit mai del seu estudi. Es tracta, per tant, de treballs inèdits. Alhora, l'exposició adquireix un caràcter heterogeni i plural que permet acostar-nos a la evolució de Joan Poch i a la seva cerca de nous camins creatius. D'aquesta manera, les peces s'alliberen de la mirada del creador per començar a tenir vida pròpia.

Al voltant de la mostra es duran a terme una visita guiada (el 12 de març a les 12.00h) i un taller de modelatge amb fang a càrrec d'Artistraç (el 18 de març a les 11.00h).

A la imatge, fotografia de l'exposició.
Gisela Chillida

Gisela Chillida és escriptora d’art i comissària independent. Actualment és coordinadora de continguts de la plataforma cultural Hänsel* i Gretel*. Entre 2018 i 2020, va ser directora del Premi de Videoart LOOP Discover, celebrat en el marc de LOOP Barcelona. Escriu regularment per a diverses revistes i publicacions culturals. Des de 2018 és resident a FASE Espai de creació i pensament, a L'Hospitalet de Llobregat.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner