FCC-Segell-banner4
El primer llargmetratge de Behdad Rezazadeh al MEAM

Notícies

El primer llargmetratge de Behdad Rezazadeh al MEAM

Baner_EugeniaBalcells_Bonart_360x356BONART-180x180-Cervells
Behdad Rezazadeh (Ahvaz, Irán, 1980) presenta després de 7 anys de creació el seu primer llargmetratge al Museu Europeu d’Art Modern (MEAM),  Barra de Ferro, 5 de Barcelona, el 31 de març de 2017 a les 12.00.

Durant la presentació, que comptarà amb la presència del director del MEAM, José Manuel Infiesta, i el propi artista, Behdad Rezazadeh, es podrà veure en primícia un fragment de la pel·lícula Omníricum i visitar la instal·lació de 3 metres d’amplada que acull la vídeo-obra del cineasta al pati del museu.  Per poder-hh assistir cal posar-se en contacte amb el museu per confirmar l'assistència.

Omníricum és un viatge a un lloc exòtic que integra aventura, suspens, fantasia, filmació guerrillera i noves formes d’experimentació cinematogràfica. A més, l’artista iranià exposa una col·lecció d’obres a mig camí entre la pintura i el cine, concebuda específicament pel MEAM. Amb el primer “quadre en moviment”, Rezazadeh mostra la visió de la guerra a Orient Mitjà a través de la mirada d’un nen.

A la imatge, fotograma del film "Omníricum" de Behdad Rezazadeh.
Gisela Chillida

Gisela Chillida és escriptora d’art i comissària independent. Actualment és coordinadora de continguts de la plataforma cultural Hänsel* i Gretel*. Entre 2018 i 2020, va ser directora del Premi de Videoart LOOP Discover, celebrat en el marc de LOOP Barcelona. Escriu regularment per a diverses revistes i publicacions culturals. Des de 2018 és resident a FASE Espai de creació i pensament, a L'Hospitalet de Llobregat.

Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells