FCC-Segell-banner4
Premi ARCO Comunitat de Madrid Joves Artistes 2020

Notícies

Premi ARCO Comunitat de Madrid Joves Artistes 2020

thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021thumbnail_BANNER BONART (2)
El Goven regional ha concedit el Premi ARCO de la Comunitat de Madrid als artistes José Díaz, por la seva obra "Memory Foam" (2020), de la galeria the goma; Nora Aurrekoetxea, per "Milena y aulki bat", ambdues de 2019, de la galeria Juan Silió; i Osías Yanov, per una de les peces de la seva sèrie "Escaleras", de la galeria Nora Fisch.

José Díaz (Madrid, 1981) desenvolupa la seva activitat artística mitjançant la pintura, entesa com un procés d'investigació i amb una manera de fer vinculada als processos afectius entre l'ésser humà i el seu ambient. Pren com a punt de partida les relacions entre la pràctica pictòrica, la ciutat com a ecosistema i l'acceleració tecnològica com a
paradigma.

Nora Aurrekoetxea (1989, Bilbao) s'interessa per qüestions filosòfiques, psicològiques i/o sociològiques relacionades amb els aspectes emocionals de les interaccions humanes en l'esfera íntima, i utilitza experièncias de forma auto-etnogràfica com a matèria primera per explorar allò personal i allò col·lectiu.

Osías Yanov (1980, Buenos Aires, Argentina) és un artista multidisciplinar que indaga sobre com crear camps de resistència conceptual i sensible a través d'un control estereotipat de la subjetivitat. En la seva obra s'hi veuen referències esotèriques, joguines sexuals, ceràmiques precolombinas, caramels, cites a esdeveniments polítics o elements interactius.
Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura