Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1

Notícies

Daniel Steegmann Mangrané guanya del Premi d’Art Catalina d’Anglade

Daniel Steegmann Mangrané guanya del Premi d’Art Catalina d’Anglade
bonart madrid - 27/02/20

Geometric Nature / Biology (2020), de Daniel Steegmann Mangrané, és el títol de l'obra guanyadora. La peça es pot veure a l'estand 9C05 de la galeria berlinesa Esther Schipper en ARCOmadrid 2020. La segona part del guardó comporta el desenvolupament, al llarg de l'any, d'un projecte inèdit de l'artista que unirà art i disseny.

El Premi d'Art Catalina D'Anglade en ARCOmadrid, és un projecte de suport privat a l'art, ja en marxa el 2017 en el marc de la fira per la dissenyadora madrilenya. Els guanyadors de les anteriors edicions van ser els artistes Luis Gordillo (2019), Secundino Hernández (2018) i Fernanda Fragateiro (2017).

Daniel Steegmann Mangrané (Barcelona, ​​1977) ha estat el guanyador d'aquesta nova edició amb l'obra Geometric Nature / Biology (2020) que és, en paraules de l'artista "un llindar per a l'espai d'exposició, recordant-nos la relació entre l'animal i l' inanimat ". L'artista aclareix que "la noció d'interrelació s'exemplifica visualment en l'escultura en què les dues seccions d'una petita branca, tallada longitudinalment, estan suspeses horitzontalment dins d'uns cables que van des del sostre fins a terra, el que suggereix una trobada entre formes naturals i artificials. Suspesos i en estasi precària, fluctuen segons les seves circumstàncies, recuperant així el seu moviment perdut ".

Segons assenyala Catalina D'Anglade, l'obra de Steegman "no només és deutora dels principis del disseny, l'arquitectura i la divulgació cultural, sinó que també està marcada pel compromís amb els desafiaments del nostre temps", explica Catalina. "També la seva trajectòria i la força de la seva obra, han estat definitius a l'hora de concedir el guardó en aquesta edició”.

A la imatge, detall de la peça guanyadora.

thumbnail_arranzbravo. general 04-2014Impremta Pages - banner-180x178

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1