Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1

Notícies

La Fundació Sandretto Re Rebaudengo inicia el seu programa d'exposicions a la capital espanyola

La Fundació Sandretto Re Rebaudengo inicia el seu programa d\'exposicions a la capital espanyola
bonart madrid - 27/02/20

La Fundació Sandretto Re Rebaudengo Madrid (FSRRM) ha inaugurat avui, coincidint amb la celebració d'ARCOmadrid, el seu programa d'exposicions i activitats a la capital espanyola amb la primera individual a Espanya de l'artista nord-americà Ian Cheng -comissariada per Hans Ulrich Obrist- i la primera edició a Madrid del seu Programa de Residències per a Joves Comissaris, dos projectes que revaliden el compromís amb l'escena artística espanyola de l'entitat i la seva presidenta, Patrizia Sandretto Re Rebaudengo. Les mostres compten amb un equip de mediadors que, des d'un enfocament pedagògic, aproparà les obres a tots els visitants, tal com es desenvolupa a la seva seu de Torí.

La FSRRM posa en marxa a la ciutat un projecte centrat en les seves senyes d'identitat: la promoció dels artistes i la seva concepció del mesurament cultural per contextualitzar i socialitzar l'art contemporani. Les seves exposicions temporals -com Emissaries, d'Ian Cheng- o la mostra amb la que culminaran els quatre mesos de residència dels joves comissaris de la primera edició a Madrid són una mostra.

L'aposta de la presidenta de l'FSRRM per la capital espanyola és rotunda: "Ja hem començat el nostre treball a Espanya. A més de el programa inicial, l'equip de la Fundació treballa per presentar artistes emergents i generar noves oportunitats per als artistes espanyols portant a comissaris internacionals a la ciutat i a tot Espanya, dos dels nostres objectius essencials ", afirma Patrizia Sandretto Re Rebaudengo.

A la imatge, Hans Ulrich Obrist, Patrizia Sandretto i Ian Cheng a la mostra de la Fundación Fernando de Castro.

Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI-90SS_Bonart-180x180-Online

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px