banner-elscatala-817x88px
\

Exposicions

"Ayer y hoy": Tots els artistes de Marlborough Madrid

180x180BONART-180x180-Cervells
La galeria Marlborough presenta l'exposició Ayer y hoy. El laberinto del tiempo, una visió passada i present de tots els artistes espanyols de Marlborough Madrid comissariada per Francisco Calvo Serraller. Creadors com Antonio López, Luis Gordillo, Juan Genovés, Manolo Valdés o Martín Chirino, presentaran en aquesta exposició una obra antiga i una altra de recent per posar de manifest l'evolució de les seves trajectòries.

Ayer y hoy. El laberinto del tiempo es dividirà en dues exposicions: del 6 d'abril al 20 de maig, hi hauràel artistes Alfonso Albacete, Joaquín Barón, Alberto Corazón, Hugo Fontela, Carlos Franco, Abraham Lacalle, Francisco Leiro, Antonio López, Lucio Muñoz, Pelayo Ortega, Sergio Sanz, Soledad Sevilla i Manolo Valdés; i del 25 de maig al 9 de setembre, els protagonistes seran Juan José Aquerreta, Pablo Armesto, Martín Chirino, Rafael Cidoncha, Juan Correa, Manuel Franquelo, Juan Genovés, Luis Gordillo, Blanca Muñoz, Juan Navarro Baldeweg i David Rodríguez Caballero.

Entre l'artista més veterà dels 24 presents a l'exposició, Martín Chirino (1925) i el més jove, Hugo Fontela (1986), hi ha una diferència de setanta anys.

La inauguració és el 6 d’abril a les 7 de la tarda a la Galeria Marlborough (c/ Orfila, 5) de Madrid.

La galeria Marlborough té seus a Nova York, Londres, Madrid i Barcelona. La primera va ser fundada a Londres l’any 1946 per Frank Lloyd i Harry Fisher, ambdós d'origen austríac. David Somerset, actual duc de Beaufort i tercer membre de la signatura, va unir-se a Marlborough l’any 1948.

A la imatge, detall d'una obra de Carlos Franco.
Natàlia Lloreta

Natàlia Lloreta Pané (El Talladell, L’Urgell, 1979) és llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra (2002) i Postgrau en Creació Publicitària (URL, 2003) i Vídeo Digital (IUA, UPF, 2007). Des de 2020 ocupa la plaça de directora executiva de la Fira de Teatre al Carrer de de Tàrrega. La seva trajectòria professional s’ha desenvolupat sempre entre la comunicació –creació de continguts editorials i audiovisuals, storytelling i documentació– i la gestió cultural –producció, coordinació d’equips i disseny de projectes–. Entre altres, l’any 2014 va fundar amb els eu soci Jesús Vilamajó, el festival Embarrat de Tàrrega dedicat a la creació contemporània. 

Reivindica el seu origen rural i creu en la Cultura com a eina imprescindible de transformació social. Quan posa música és Call me Lloreta i quan recita forma part del Col·lectiu de Resistència Poesia Estripada. 

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura