FCC-Segell-banner4
Barbara Cardella exposa “El que fa falta al Girona”

Exposicions

Barbara Cardella exposa “El que fa falta al Girona”

bonart girona - 04/04/17
Baner_OscarTusquets_Bonart_360x356_v2BONART 180 X 180 PX_
CoEspai acull la inauguració de l’exposició El que falta a Girona de l’artista italiana Barbara Cardella, el 6 d’abril a 2/4 de 8 del vespre. El projecte de Cardella va ser el guanyador de la Beca Espai -que enguany ha comptat amb el suport dels Ajuts Kreas de l’Ajuntament de Girona-, gràcies a la qual l’artista ha pogut disposar durant 3 mesos d’un espai de creació a Les Golfes de CoEspai per a desenvolupar-lo. El resultat d’aquests 3 mesos de treball es veurà reflectit a l’exposició El que falta a Girona i en el llibre d’artista Oggetti sottratti, editat per Edicions 3er Esquerra.

Amb El que falta a Girona, la seva primera exposició individual, Barbara Cardella ens proposa una reflexió al voltant de la idea d’espai propi a través d’una col·lecció d’objectes que ha anat recollint durant la seva estada a la ciutat.

L’exposició ens parla de com l’artista veu el món, ple de formes, colors i estructures que criden la seva atenció en forma de fragments de natura, de deixalles, d’objectes oblidats o perduts... L’artista, d’esperit col·leccionista, recull tota aquesta sèrie «d’objectes», els posa un nom, els organitza en un espai concret, els posa en relació per tal d’entendre què és allò que la vincula i dóna sentit al seu «lloc propi».

El que falta a Girona és la segona exposició dins la programació anual de l’Espai 3er Esquerra, que enguany, sota el títol Amb intenció, ha comptat amb la proposta BlanC&Black de Fina Morera -durant el mes de març-, i tindrà la seva continuïtat amb l’exposició Desmemòria de Núria Merino (maig-juny), Joguines? de Sebi Subirós, pierre d. la i Rita Andreu (octubre-novembre) i Matar a un comissari d’Olga Taravilla (novembre-desembre).

L’exposició El que falta a Girona es pot visitar a l’espai 3er Esquerra del CoEspai del 6 d’abril al 4 de maig.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura