FCC-Segell-banner4
“Mudances” al Konvent, fins al 30 d’abril

Exposicions

“Mudances” al Konvent, fins al 30 d’abril

q2w-MKl4BONART_180x180
El Konvent de Cal Rosal manté oberta, fins al 30 d’abril, l’exposició Mudances, amb obres de Thomas Keis, Carles Generó, Konvent Activistes i Andreu Ribas. La clausura de l’exposició ve acompanyada de diverses actuacions, entre les quals, dos concerts. A les 6 de la tarda, concert de Lu Rois, veu femenina delicada amb piano. Seguidament, a les 7 de la tarda, concert d’Espaldamaceta, en format duet. L’entrada del concert costa 5 €.

El Konvent és un centre d’art autogestionat ubicat en una antiga colònia tèxtil del Llobregat, a la comarca del Berguedà.
Natàlia Lloreta

Natàlia Lloreta Pané (El Talladell, L’Urgell, 1979) és llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra (2002) i Postgrau en Creació Publicitària (URL, 2003) i Vídeo Digital (IUA, UPF, 2007). Des de 2020 ocupa la plaça de directora executiva de la Fira de Teatre al Carrer de de Tàrrega. La seva trajectòria professional s’ha desenvolupat sempre entre la comunicació –creació de continguts editorials i audiovisuals, storytelling i documentació– i la gestió cultural –producció, coordinació d’equips i disseny de projectes–. Entre altres, l’any 2014 va fundar amb els eu soci Jesús Vilamajó, el festival Embarrat de Tàrrega dedicat a la creació contemporània. 

Reivindica el seu origen rural i creu en la Cultura com a eina imprescindible de transformació social. Quan posa música és Call me Lloreta i quan recita forma part del Col·lectiu de Resistència Poesia Estripada. 

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021