FCC-Segell-banner4
La bellesa geomètrica del graffiter Once: Nou mural del 12 + 1

Notícies

La bellesa geomètrica del graffiter Once: Nou mural del 12 + 1

bonart sant feliu de llobregat - 19/06/17
La-Galeria-201602-recursBanner-Anastasia-180x180px_v1-cat
Contorn Urbà presenta un nova pintura de l'artista graffiter Once en el marc d '12 + 1,  una proposta de l'associació Kaligrafics. La iniciativa presenta les intervencions de 12 artistes en un mur de 10m x 3m que es realitzen cada un dels 12 mesos de l'any. Les obres es poden veure al Complex Municipal de Piscines, carrer Verge de Montserrat 2 de Sant Feliu de Llobregat. Aquesta intervenció artística de caràcter mensual culmina en una exposició col·lectiva anual que compta amb una obra única creada per cada artista. El projecte compta amb el suport de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

12 + 1 crea una galeria d'art a cel obert que es transforma cada mes. Una visió original que qüestiona també la manera d'exposar l'art urbà i el lloc d'aquestes creacions a la ciutat.

Once va néixer a Vilafreser (Catalunya). Va cursar un batxillerat de lletres i uns cicles d'Arquitectura efímera i d'Arts murals. Des de sempre pinta lletres i, fa uns anys, va començar a descompondre i simplificar el seu llenguatge fins a arribar al seu estil actual.

Interessat en el graffiti clàssic així com en el muralisme contemporani, en la seva obra estan també presents la propaganda de la revolució russa, el Bauhaus i moltes altres coses. Pel que fa al seu estil, declara "no afirmaria que és abstracte ja que jo segueixo veient lletres, encara que per al gran públic siguin només formes geomètriques i poden fer pensar en abstracció.

Kaligrafics és una associació fundada el 1999 i és l'entitat sense ànims lucre dedicada al graffiti i l'art urbà més antiga de Catalunya i una de les associacions amb més trajectòria a tot Espanya.
Kaligrafics ha transformat la ciutat de Sant Feliu a la ciutat amb més murals d'art urbà del Baix Llobregat i té una llarga experiència en la gestió de murals de grans dimensions en desenes de ciutats de la àrea de Barcelona.

A la imatge, intervenció d'Once a l'espai urbà.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura