FCC-Segell-banner4
S’obre la convocatòria del 12è Premi Paco Merino de Granollers

Convocatòries

S’obre la convocatòria del 12è Premi Paco Merino de Granollers

bonart granollers - 19/06/17
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014BanerJaumeRiba05
El Grup Pro Art Paco Merino de Granollers convoca el 12è Premi Paco Merino amb l’objectiu de fomentar l’experimentació, la innovació i la reflexió artística.

Paco Merino (1948-2004), artista autodidacte, va deixar un record profund entre els seus incomptables amics. La seva personalitat, oberta i d’enorme sensibilitat humana, va fer d’en Paco una persona profundament estimada. La seva versatilitat artística, experimentant contínuament diferents tècniques, i la seva recerca constant de noves fórmules expressives, jugant amb textures, colors i formes, mostrava una tensió artística i creativa que despertava admiració. Per bé que alguns han provat de silenciar la seva contribució, la crònica artística i cultural de Granollers dels darrers trenta anys no pot explicar-se sense la figura d’un franctirador com Paco Merino.

El premi està dotat amb 2.000 euros i el termini de presentació finalitza el 24 de setembre. Aquest premi vol contribuir a augmentar el prestigi i la bona tradició que ja existeix a Granollers i a la comarca pel que fa a les arts plàstiques, i, en especial, a encoratjar l’esperit artístic, inconformista, obert i creatiu com pocs, que representava Paco Merino. Les bases estan publicades a www.pacomerino.com

A la imatge, obra guanyadora de l'edició anterior.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner