banner-elscatala-817x88px

Notícies

Es lliura el II Premi Internacional a la Innovació Cultural del CCCB

bonart barcelona - 20/06/17
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021Gif_Viladot_180x180_2
El CCCB celebra dues jornades d'activitats al voltant del lliurament del II Premi Internacional a la Innovació Cultural i del tema central de l'edició 2016-2017: el canvi climàtic, que és un dels eixos centrals de la programació del centre d'enguany.

El Teatre CCCB esdevé un punt de trobada i diàleg dels autors dels deu projectes finalistes amb el jurat i el públic assistent. D’una banda, es posa a disposició dels autors un espai expositiu per mostrar les seves propostes i, de l’altra, se’ls dóna la paraula perquè les defensin de la manera més atractiva possible i puguin respondre les preguntes dels assistents abans de la deliberació del jurat, que tindrà lloc l’endemà.

L’àgora comença amb una benvinguda a càrrec de Juan Insua (director del CCCB Lab) i José Luis de Vicente (comissari de l’exposició «Després de la fi del món», CCCB, 2017). Irene Lapuente (La Mandarina de Newton) és la responsable de dinamitzar la sessió.

El projectes finalistes són < 3 Earth (Barcelona), Eat Drink Spill Hope (Amsterdam), Estratègies postdigitals per a l’antropocè (Balaguer / Barcelona), Hoy es un día cualquiera, a mediados de 2030 (Madrid), L’oda al futur (Catalunya), La ruleta Gaia (Chuquicamata / Munic / Barcelona / Màlaga / Ourense), The Apocalypse Project (Manila), The Newton Machine (Copenhaguen / Funchal), Upcycling de Barri (Barcelona) i We Are All Climate Refugees (París / Ciutat de Mèxic / Barcelona / Nova York).

L’anunci de la decisió del jurat i el lliurament del premi 2016-2017 al projecte guanyador, té lloc el 21 de juny a les 8 del vespre. La cerimònia està conduïda per la poeta Sílvia Bel i acompanyada pel músic Xavi Lloses. La jornada acaba amb una copa de comiat que posarà el punt final festiu a la cerimònia de lliurament del II Premi Internacional a la Innovació Cultural.

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Fons_d'Art_Banner_2022