FCC-Segell-banner4
“Petites illes mediterrànies”, a l’espai Cap de Creus

Exposicions

“Petites illes mediterrànies”, a l’espai Cap de Creus

bonart port de la selva - 07/07/17
Baner_Subirachs_Bonart_360x356Nial nou-180x178
L’espai Cap de Creus va inaugurar, el 15 de juny, l’exposició Petites illes mediterrànies, que es pot veure fins al 31 d’agost. Es tracta d’una exposició itinerant que s’inscriu en el projecte Small Islands. Sustainable development pioneers, el qual proposa els territoris insulars de mida reduïda com a espais pioners per al desenvolupament sostenible. La mostra, impulsada pel Conservatori del Litoral (França), ha comptat amb la col·laboració de la Diputació de Girona, l’Ajuntament de Cadaqués i el Parc Natural del Cap de Creus.

El reciclatge de deixalles, la conservació dels recursos hídrics, la utilització d’energies renovables, la protecció de la biodiversitat i la valoració del seu patrimoni singular són les temàtiques que impulsen Small Islands. Sustainable development pioneers, i que han servit de motor en el procés de confecció de l’exposició. Petites illes mediterrànies és un homenatge a les actuacions que s’han portat a terme a més de trenta illes petites del món, entre les quals hi ha les de Portlligat i la Massa d’Or, al cap de Creus. La mostra inclou quaranta imatges que il·lustren les bones pràctiques de gestió de les illes i que reflecteixen la voluntat i els esforços de les ONG i institucions públiques implicades en el projecte.

Fins al moment Petites illes mediterrànies s’ha traduït a cinc idiomes diferents i s’ha presentat a l’Estat espanyol, França, Moçambic, Tunísia i Croàcia. Aquesta exposició itinerant ja s’ha pogut veure en llocs com el Faro del Albir (l’Alfàs del Pi, Alacant).

Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells