banner-elscatala-817x88px
Nova obra del projecte d\'art urbà 12 + 1 organitzat per Contorno Urbano

Notícies

Nova obra del projecte d'art urbà 12 + 1 organitzat per Contorno Urbano

bonart l'hospitalet de llobregat - 14/07/17
Gif_Viladot_180x180_2Banner-Resonancias-180x180px_v1-cat
El projecte d'art urbà 12 + 1, carrer Rosalía de Castro, just al davant de la sortida de metro L1 Torrassa de l'Hospitalet de Llobregat, presenta una nova obra: "El no-res més que infinit" del graffiter Miedo 12.

Miedo 12 és un reconegut escriptor de graffiti establert a València que pertany a BN, crew italiana amb 21 anys d'antiguitat. Va començar en el món del graffiti a 1998 i ha participat en exhibicions i concursos nacionals i internacionals des del primer concurs nacional de graffiti de Móstoles, el 2001, fins al Mos de França, el 2016, passant per exhibicions com True Skills (Milà), Mos Mèxic, Wall Talks, Roskilde (Dinamarca), Vicar Street-Festival, Mos Alemanya, Biennale de Milano, Poliniza, Festimad i un llarg etc.

Les seves obres han aparegut en fanzines i revistes del món del grafit com Innercity (Fr), Blazing (Fr), Graphotism (Anglaterra), Bong-now (It), Pointless (It), Arcà (It), Balcans (Rússia). A més de participar en llibres com "Schwarz auf weis" vol 1 i 2, o "Style is the message" (Turkia) entre d'altres. Els seus grafits sempre donen més importància a les lletres que a la part figurativa.

Com ell mateix explica: "Tot neix del no-res com un murmuri projectat sobre el subconscient, donant cos a una idea que acaba creant un holograma. On el principi i la fi són les lletres .En definitiva, un cicle creador semblant al de l'aigua. De la mateixa manera que una gota d'aigua és la promotora de tot, aquí seria l'aerosol que amb la seva efluvi generaria els núvols d'inspiració que unides a la resta de gotes són els aprenentatges, les vivències i les experiències. Tot això necessari per generar el murmuri dels núvols que originen les lletres. Són únicament una il·lusió de temps finit però que al seu torn és perdurable en la memòria. Tot es repeteix cíclicament i de forma incessant, per crear les lletres. "

El projecte 12 + 1 no és res més que 12 artistes, 12 mesos, una paret de 50 metres quadrats, una intervenció artística cada mes i una exposició en acabar l'any, amb una obra única creada per cada artista. Aquest any 2017 és la segona edició. Així, 12 + 1 crea una galeria d'art a cel obert que es transforma cada mes. Una visió original que qüestiona també la manera d'exposar l'art urbà i el lloc d'aquestes creacions a la ciutat. El projecte pretén crear un espai de diàleg obert a tots en la ciutat amb més densitat de població a Europa, en un lloc on passen unes 7000 persones al dia.

El projecte compta amb el suport de l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat, del grup Memora i de Montana Colors. Els artistes guanyadors del "12 + 1" 2017 han estat Roc Blackblock, MurOne, Hosh, Por 12, ByG, Irene López Lleó, Pati Baztan, Laura Llanelli, Elbi Elem, Fernando León, Edjinn i Miquel Wert. Contorn Urbà és la primera Fundació a Espanya dedicada exclusivament a l'art urbà i al graffiti. L'equip compta amb una experiència de més de 10 anys en muralisme i art urbà, a més de tenir una projecció internacional.

A la imatge, mural de Miedo 12.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner