FCC-Segell-banner4
El MACBA se suma a #Museusacasa i ofereix nous continguts a través de les plataformes digitals

Notícies

El MACBA se suma a #Museusacasa i ofereix nous continguts a través de les plataformes digitals

180x180Banner-Resonancias-180x180px_v1-cat
Arrel del decret de l’estat d’alarma del passat 13 de març de 2020, els museus i les galeries han tancat les seves portes, però molts, amb la clara voluntat de continuar amb la seva tasca divulgativa de l’art, ofereixen nous continguts d’interès cultural a través dels seus canals de comunicació digitals.

El MACBA també se suma a la iniciativa #Museusacasa i ha iniciat una sèrie d’accions tant al web com a l’app gratuïta i a les xarxes socials amb els continguts del seu fons susceptibles de ser difosos de manera digital i posar-los a l’abast de tots els públics.

Algunes d’aquestes iniciatives són la promoció de contingut destacat diàriament i una actualització setmanal dels imprescindibles del MACBA. També posa en marxa del “Diari de confinament", que vol recollir opinions d’artistes sobre una idea àmplia de confinament, no només físic. L'app gratuïta del MACBA enviarà notificacions diàries amb curiositats dels artistes de la col·lecció, i també permet fer un recorregut amb audio-guia, des de casa, per les obres destacades de les exposicions i la col·lecció.

El MACBA també manté els seus canals de comunicació habituals com Ràdio MACBA, la newsletter quinzenal i el seu catàleg de publicacions descarregables, entre les quals, els quaderns portàtils, les edicions electròniques, la col·lecció fons o alguns cursos i seminaris.

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Olga_Andrino_Banner_1