Sianoja 2017, Palau Albaicín de Noja, tanca la seva programació d'estiu amb l'exposició col·lectiva Chin Chin Men 3 en 1, que mostra obres pictòriques i escultòriques de López Davis, Lucio Zurdo i Takashi Hasegawa.
Els tres artistes que es van conèixer a Sianoja 2013 entre els quals es va establir una fluida relació de joc, de creació, d'invenció de situacions i d'intervencions diverses, es reuneixen de nou a Noja per exposar les seves obres junts. Els seus procedències, cultura i llenguatges artístics són completament diferents. Mentre que López Davis realitza una obra pictòrica expressionista, hereva del graffiti novaiorquès però també de la gestualitat de Saura, Lucio Zurdo és escultor que crea fonamentalment en ferro obres abstractes, rotundes, forts, amb suggeriments orgàniques i anatòmiques. Takashi Hasegawa treballa en un tempo més pausat, harmònic, fent néixer inquietants espais per mitjà de la repetició de delicades figures.
Des de la seva participació a Sianoja 2013 aquests tres creadors han continuat la seva relació humana i artística preparant junts diverses exposicions i actes a Madrid, Nagasaki, (Japó) i ara de nou a Noja. Chin Chin Men és un brindis a l'amistat i sobretot un brindis a l'art.
Juan Carlos López Davis (Lorca, 1982) va estudiar B.B.A.A a la facultat de Sant Carles de la Universitat Politècnica de València. Ha exposat a més de a Múrcia, València, Mallorca, Eivissa, Madrid, o Noja en espais i galeries de França, Alemanya i Anglaterra. És pintor expressionista, en les seves obres gairebé sempre és protagonista la figura humana, homes o dones, retratats amb ironia, humanitat i humor, en les seves contradiccions profundes, utilitzant precisos traços en tinta i acrílics.
Lucio Zurdo (Madrid 1976) va estudiar B.B.A.A a la Universitat Complutense de Madrid, realitzant el Màster Art, Creació i Recerca. Primer premi escultura "Certamen Art Jove Llatina" el 2007, Segon Premi Modalitat B, "Esculmetal 08. Ha realitzat diverses exposicions com a artistes i com a comissari. En el seu treball escultòric desenvolupa una línia d'investigació sobre les formes orgàniques. Formes que suggereixen esquelets, columnes vertebrals d'animals inexistents, (amb cert caràcter violent) aportant una reflexió sobre la vida i de la mort, mostrant-nos en la seva obra un interior punyent i bell alhora.
Takashi Hasegawa (Japó, 1975), Graduat en Yamaguchi College of Arts (Yamaguchi, Japó), ha exposat al seu país natal, a Itàlia ia Espanya, a Barcelona, Madrid, Pontevedra i Noja. Hasegawa treballa principalment amb metall, creant formes inspirades en la natura. Les seves obres es basen en la inquietant idea de la multiplicació i reiteració de formes, totes similars, totes diferents, que disposa sobre diferents espais, intentant voluntàriament no destacar-ne els límits.
A la imatge, obra de Takashi Hasegawa.