banner-elscatala-817x88px
Hisae Ikenaga, nova artista resident a Addaya Centre d\'Art

Notícies

Hisae Ikenaga, nova artista resident a Addaya Centre d'Art

bonart alaró - 07/08/17
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021Baner BonArt 180x178 Agenda Girona Cultura
Hisae Ikenaga (México City, México, 1977) és la nova artista resident a Addaya Centre d'Art, carrer d'Alexandre Rosselló 10 d'Alaró.

Habitualment treballa amb objectes quotidians que altera per donar diferents significats i usos.En diverses sèries diferents s'ha centrat en la confrontació entre materials industrials i artesanals, la humanització d'objectes, la globalització d'articles (objectes comprats en franquícies mundials, per manipular i organitzar les seves parts de diferents formes, creant noves opinions sobre les circumstàncies de la vida quotidiana), així com en les possibles anomalies genètiques en objectes produïts en massa.

En una de les sèries: ¨Football pitch metric system¨ mesurà diferents espais en relació a altres espais o coses, aquestes referències no tenen res a veure amb el sistema mètric decimal establert. En la sèrie ¨Multifunctional¨ transformà mobles afegint peces d'altres mobles per fer-los multifuncionals.

Recentment, ha treballat en peces que reprodueixen la producció de mobles metàl·lics tubulars per reflectir la frontera entre el disseny i l'art com un objecte quotidià. La ironia i l'absurd sempre exerceixen un paper clau en el seu treball.

Hisae Ikenaga va estudiar Belles arts a Mèxic, ampliant posteriorment la seva formació a Kyoto, Barcelona i Madrid. Ha participat en mostres a llocs com el Matadero Madrid o La Casa Encendida a Madrid, i en altres espais expositius de França, Mèxic, Alemanya, Cuba, EUA, Hong Kong, Japó i Regne Unit.

A la imatge, obra de Hisae Ikenaga.

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Fons_d'Art_Banner_2022