FCC-Segell-banner4
Projecte Gènere, Exposició del 10 Aniversari del Circuit Festival

Exposicions

Projecte Gènere, Exposició del 10 Aniversari del Circuit Festival

bonart barcelona - 09/08/17
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021Nial nou-180x178
L'Espai Mutuo, carrer Julia Portet 5 de Barcelona presenta fins el 20 d'agost de 2017 la mostra Projecte Gènere, que celebra el deu anys del festival LGTBI i del projecte artístic "Projecte Gènere".

Aquesta exposició resumeix, a través d'algunes obres emblemàtiques i altres inèdites, un dels primers projectes artístics a Espanya sobre temàtiques de gènere. Aquest projecte artístic investiga la construcció identitària de l'ésser humà a través del gènere des de diferents perspectives filosòfiques, antropològiques i psicoanalítiques. Sorgeix l'any 2003 i va veure la llum el 2006-2007.

S'ha desenvolupat de forma intermitent en 5 edicions temàtiques: transsexualitat i ruptura d'estereotips, transversalitat entre el femení i masculí en diferents cultures, "Univers Femení". Diferents visions del concepte "femení" en diferents cultures; "Univers Masculí". Diferents visions del concepte "masculí" en diferents cultures; i "Intersex" diferents visions de la identitat en etern trànsit entre el masculí i femení.

Alguns dels artistes sel·leccionats són Bubi Canal, Col·lectiu East Village Beijing, Cang Xin, Gali Chan, Hilton Brothers, Jesús Monteagudo, Julia Mariscal, Li Wei, Laia Estruch, Mauro Corda, Nil Wasch, Ramon Guimaraes i Thierry Bisch.

A la imatge, vista de l'exposició "Projecte Gènere".

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura