FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

"Sortir-se de la línia" al Bòlit

bonart girona - 23/08/17
Baner BonArt 180x178 Agenda Girona Culturaq2w-MKl4
“Sortir-se de la línia” es pot veure al Bòlit_LaRambla i Bòlit_StNicolau de Girona fins a l'11 de setembre del 2017.
L’exposició col·lectiva Sortir-se de la línia es desplega als dos espais expositius del Bòlit, amb els treballs d’Irene Bou, Azahara Cerezo, Anna Dot, Enric Farrés Duran, Mireia Ferron, Francesc Ruiz Abad, Irene Solà i Damià Vives; i s’escampa per la ciutat a través d’un recurs educatiu dissenyat per Lluís Sabadell Artiga.
“Vagar, anar a l’atzar sense rumb fix, són accions que defineixen el procés de creació d’aquestes propostes, permeables al fet que l’imprevist, el que s’escapa del nostre control, hi intervingui, les condicioni o les conformi. En aquest sentit, la deriva, el desplaçament incontrolat, ja sigui a través d’un espai físic o sobre la superfície d’un suport material, emergeix com a pràctica central”, explica la comissària de la mostra, Rita Andreu.
Els projectes exhibits parteixen de la idea d’errar, un concepte que prové del llatí errare i que remet a l’acció de vagar sense rumb fix i, per derivació, a la idea d’anar errat, en el sentit de desviar-se o perdre la bona orientació intel·lectual o moral i que evoluciona com a sinònim d’equivocar-se.
Sortir-se de la línia ens planteja treballar sense estigmatitzar el fracàs, no descartar l’error sinó més aviat al contrari, treballar a partir de la perplexitat que genera, per incorporar-lo, apropiar-se’l, pensar-ho i així aproximar-se a la realitat des d’una altra perspectiva.

A la imatge, Sortir-se de la línia, d'Ana Dot.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura