banner-1280x150-gene

Convocatòries

Bases de la modalitat de pintura dels Premis Arnau de Palomar 2017

Bases de la modalitat de pintura dels Premis Arnau de Palomar 2017
bonart riudoms - 06/09/17
El Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar publica les bases de la modalitat de pintura dels Premis Arnau de Palomar 2017, que convoquen juntament amb l'Ajuntament de Riudoms:  
  1. Podrà optar al premi tota persona resident a les comarques del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre. El fet de participar-hi implica l’acceptació íntegra de les bases, així com la renúncia a tota reclamació legal.
  1. Cada participant podrà presentar dues obres com a màxim, les quals podran estar emmarcades o no, sense que això influeixi en la decisió del jurat, però en tot cas hauran d’estar preparades per ser exposades. En el cas que l’obra contingui la signatura de l’autor, aquesta s’ocultarà temporalment per part de l’organització abans de reunir-se el jurat.
  1. Tant el tema com la tècnica a emprar són totalment lliures.
  1. El premi serà dotat amb 500 euros.
  1. El conjunt d’obres presentades restarà exposat al públic des del dia del lliurament de premis fins el divendres 22 de desembre de 2017. Una vegada clausurada l’exposició, els autors podran retirar les obres no premiades en el termini de dos mesos. Les obres o materials no recollits dins d’aquest termini passaran a formar part del fons patrimonial del Centre d’Estudis Riudomencs Arnau de Palomar, al donar-se per entès que els autors/es renuncien als materials o obres presentades.
  1. Les obres hauran de ser trameses al Centre d’Estudis Riudomencs Arnau de Palomar (avinguda de Pau Casals, 84, 43330 Riudoms) abans del 20 d’octubre de 2017. Les obres aniran acompanyades d’una plica o sobre que contindrà el nom i cognoms, data de naixement, DNI, adreça postal, telèfon de contacte i correu electrònic de l’autor/a o autors/es. A l’exterior del sobre o plica hi figurarà només el títol de la obra i la modalitat a què correspon.
  1. La composició del jurat estarà formada per tres professionals independents amb dret a vot i un representant de l’Ajuntament de Riudoms –que presidirà el jurat– i un representant del Centre d’Estudis Riudomencs Arnau de Palomar –que en serà el secretari– sense dret a vot i que vetllaran pel compliment dels requisits establerts a les bases.
  1. Els noms dels guanyadors es donaran a conèixer, de manera oficial, en un acte públic que tindrà lloc divendres 24 de novembre a dos quarts de vuit del vespre, a la Sala d’actes de la Casa de Cultura Antoni Gaudí de Riudoms.
  1. L’obtenció del premi i de les dotacions econòmiques associades comporta la cessió dels drets d’autor al Centre d’Estudis Riudomencs Arnau de Palomar.
Banner-Consuelo-Kanaga-180x180px_v1-cat-1Eude, generic

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88