banner-elscatala-817x88px
Isaki Lacuesta a la 17a edició de la Setmana de la Comunicació de la UdL

Notícies

Isaki Lacuesta a la 17a edició de la Setmana de la Comunicació de la UdL

bonart lleida - 20/04/20
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021BONART_BANNER-POSTECTURA-180X180
Del 20 al 23 d'abril tindrà lloc la 17a edició d'aquest esdeveniment, que porta per títol "Llums, càmera, realitat!" i que es farà virtualment.
El Centre d'Art La Panera col·laboradora en la 17a edició més de la Setmana de la Comunicació de la Universitat de Lleida (UdL), amb la participació d'Isaki Lacuesta, cineasta, guionista i crític,que ha realitzat tant documentals com obres de ficció, a més a més de videoinstal·lacions, que li han merescut recentment una retrospectiva al Centre Pompidou (2018).
Amb el títol "Llums, Càmeres, Realitat!", la principal novetat d'aquesta edició és que es realitzarà de manera virtual, a través de la plataforma Twitch.
La temàtica d'enguany és l'adaptació de fets reals a la ficció audiovisual i també d'altres formats, com l'animació o la novel·la gràfica. Entre altres convidats, a part dels cineastes Isaki Lacuesta i Lucía Alemany, destaquen l'escriptor i periodista Carles Porta i els autors de la novel·la gràfica Alfonso Zapico i Álvaro Ortiz.
La Setmana de la Comunicació és una activitat organitzada pels alumnes de 3r del Grau de Comunicació i Periodisme Audiovisuals, que s'encarreguen de la gestió, direcció, organització i comunicació. L'esdeveniment està organitzat pel Departament de Filologia Catalana i Comunicació, de la UdL, amb el Vicerectorat d'Activitats Culturals, el Vicerectorat d'Estudiantat, Postgrau i Formació, el Consell Social i la Facultat de Lletres, i amb la col·laboració d'altres institucions culturals de la ciutat com Animac o La Panera.

Et poden
Interessar
...

Banner-Resonancias-817x68px_v1-cat