Fins al 27 de novembre el Museu Nacional Centre d'Arte Reina Sofia presenta Punt de trobada, la primera de les dues exposicions realitzades a partir del fons que l'any 2014 Soledad Lorenzo va cedir en comodat al Reina Sofia. La mostra aplega conjunt heterogeni d'obres d'artistes espanyols de tres generacions que permeten esbossar alguns dels camins de l'art al nostre país durant les dècades en què la galeria va romandre activa.
El dipòsit, que ha passat a formar part dels fons del Museu, està compost per 392 peces de 89 artistes, la majoria d'ells espanyols -però també artistes de l'àmbit internacional, especialment nord-americà- i pertanyents a diferents generacions, les pràctiques abasten diverses disciplines de la creació artística actual. Encara que predomina la pintura i el dibuix, figuren també escultures, fotografies, gravats, obres audiovisuals i instal·lacions.
El títol de l'exposició remet, d'una banda, a la concepció de la galeria com a espai necessari de trobada entre l'artista i el públic; de l'altra, al mateix nexe implícit en les obres seleccionades: la investigació al voltant de formulacions espacials i geomètriques. Amb autors consagrats com Pablo Palazuelo i Antoni Tàpies, es proposa un recorregut d'artistes vinculats a la trajectòria de la galerista entre els quals es troben també Soledad Sevilla, Ángeles Marco, Txomin Badiola, Pello Irazu, Sergio Prego, Jon Mikel Euba, Ana Laura Aláez, Guillermo Pérez Villalta, Perejaume, Juan Uslé, Adrià Julià, Jerónimo Elespe i Iñigo Manglano-Ovalle.