banner-elscatala-817x88px
Projectes guanyadors de les Beques Art i Natura a la Creació 2017

Notícies

Projectes guanyadors de les Beques Art i Natura a la Creació 2017

bonart lleida - 29/09/17
Baner BonArt 180x178 Agenda Girona CulturaBanerVictor04
Les Beques Art i Natura promogudes per el Centre d’Art La Panera i amb la col·laboració del Centre d’Art i Natura de Farrera pretén donar suport a artistes visuals amb projectes en curs o inèdits vinculats a la natura i la cultura i vertebrar el territori de les comarques de Lleida.

El projecte Espai suficient. De l’experiència natural a subversió cognitiva de Joan Pallé i el projecte Campos de acción, la palabra como una práctica de resistencia de Estíbaliz Sádaba han guanyat la convocatòria entre 30 aspirants.

El jurat format per Cèlia del Diego, directora del Centre d’Art la Panera, Juan Guardiola, director del Centro de Arte y Natura d’Osca i Pere Bascones president dels Amics del Centre d’Art i Natura de Farrera atorga de forma unànime les dues beques als dos artistes.

La dotació de les Beques és de 8.000 euros, repartits en dues beques de 4.000, per als dos projectes seleccionats –impostos inclosos-. La quantitat de cada beca es distribuirà a parts iguals en els conceptes de producció de l’obra i d’honoraris.

L’Ajuntament de Lleida aportarà a la iniciativa 15.700 euros, dels quals 8.000 és l’import corresponent a les dues beques i 7.700 corresponen a la manutenció, allotjament i espai de treball dels dos artistes guanyadors de les beques durant dos mesos al Centre d’Art i Natura de Farrera.

El Centre d’Art i Natura de Farreraés una residència de treball per a artistes i investigadors d’arreu del món que porta 21 anys en actiu. Aquest centre va iniciar la convocatòria de les Beques Art i Natura a la Creació l’any 2009, i a partir de l’any 2016 l’Ajuntament de Lleida, d’acord amb el conveni signat amb el Departament de Cultura de la Generalitat, va augmentar la dotació de les Beques vinculant-les al Centre d’Art La Panera.La Panera programarà una exposició per donar a conèixer els dos artistes a la ciutat de Lleida.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner