FCC-Segell-banner4
Marissa Calbet, guanyadora de la Biennal de Florència, a Blue Frame Gallery

Exposicions

Marissa Calbet, guanyadora de la Biennal de Florència, a Blue Frame Gallery

bonart barcelona - 26/10/17
Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI (3)Impremta Pages - banner-180x178
La guanyadora de la Biennal de Florència exposa a Barcelona. L'artista Marissa Calbet, establerta a Cambrils (Tarragona), exposa la seva obra més recent amb el títol 'Miratges de la memòria "a partir del 27 d'octubre a la Blue Frame Gallery de Barcelona. L'acte d'inauguració està previst a les 19,30 i la mostra romandrà en aquesta galeria durant una mica més d'un mes, fins al proper 2 de desembre.

Des de les primeres exposicions a Catalunya l'any 2009 Calbet s'ha centrat en una sòlida trajectòria internacional que l'ha portat per Europa (París, Milà, Brussel·les, Londres, Florència, Viena, Innsbruck, Hamburg, Bolonya, Rotterdam, Estrasburg, Oxford ... ), Amèrica del Nord (Nova York, Mont-real o Miami) i fins i tot Àsia (Hong Kong i Corea del Sud).

Les teles d'aquesta pintora, nascuda a Reus l'any 63, han merescut prestigiosos guardons del nivell de la Medalla d'Or de la X Florence Biennale (2015) i el premi de l'Académie Arts-Sciences-Lettres de París en dues ocasions ( 2012 i 2015). També va aconseguir el segon premi en exposició internacional del Moya Museum d'Art Jove de Viena el 2014. Marisa Calbet, -que com a curiositat es va dedicar professionalment al Dret Fiscal fins 2005-, és membre de la Société des Artistes Indépendants de França i ha rebut el suport de l'Institut Ramon Llull per a divulgar la seva art a l'exterior.

Segons la crítica d'art Raquel Medina, els olis treballats amb espàtula de Marissa Calbet, -que després sotmet a successius fregats i refregados, capa sobre capaços, aconsegueix un to característic en el qual "violacis, porpres i sienes conviuen amb un gris càlid , "color pedra" com el qualifica ella, per captar una llum misteriosa i platejada, una boirina nacrada que impregna la majoria d'obres i actua de filtre, tempera els colors i confereix una subtilesa de matisos ". En aquestes boires nascudes de la memòria de Calbet l'espectador se submergeix en una "especial sensació de serenitat i malenconia".

A la imatge, Marissa Calbet, "Plaçe Vendôme".

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021