banner_aire_bonart_horitzontal

Exposicions

Estèsia al Centre d’art d’Escaldes-Engordany

Estèsia al Centre d’art d’Escaldes-Engordany
bonart escaldes-engordany - 07/11/17
El 9 de novembre a les 20 h. el Centre d’art d’Escaldes-Engordany inaugura una exposició de pintura i escultura amb la dona com a protagonista de la mà d'Estèsia i que es podrà visitar fins al 2 de desembre. Estèsia es funda a Barcelona en el 2013. De la unió de diferents llenguatges artístics  sorgeix la intenció de divulgar i transmetre l’art abstracte amb cohesió i amb un objectiu clar,  arribar al cor de tots els públics, crear sinergies i endinsar-se en les aigües profundes de l’Art Contemporani.  
Formada per diferents llenguatges dispensats per l’Art en allò transcendent, Estèsia presenta en aquesta ocasió obres temàtiques en relació a la dona, el seu punt de vista més personal sobre el concepte d’allò femení, representat tantes vegades en múltiples corrents artístiques, en el marc més ampli de la seva pròpia existència que li dóna sentit i significat. Aquesta visió no deixa de crear un fort sentiment proper de la càrrega humana a la qual pertany el propi concepte.
Els artistes participants són Martín Blanco que presenta diverses obres en fotografia i pintura digital, el col·lectiu Estèsia representat amb escultures i pintura, Isabel Montfort, Manel Soriano i Jordi Blanché que exposen obra pictòrica i Ray Vüilsen amb fotografies. Components d’Estèsia: Nick Bedford, Nico Bouselles, Xefo Guasch, Gaietà Mestieri, Carme Miquel, Rosa Atzur, Mònica Reche, Claudio Rojas, Carme Simó i Anna Torres. 
Banner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1inclassificables

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1