FCC-Segell-banner4
Edicions Poncianes publica \

Notícies

Edicions Poncianes publica "Quadern de correspondències"

bonart barcelona - 10/11/17
Baner_CarlosPazos_Bonart_180x180_v2Eude, generic
Quadern de correspondències és un recull de documentació inèdita que obre una porta fascinant a l’univers personal de Joan Ponç i aporta llum a alguns dels moments més decisius de la seva carrera, com ara l’estada al Brasil o la dissolució de Dau al Set. Hi trobarem el testimoni personalíssim de les seves inquietuds creatives, els tractes amb marxants i crítics i alguns dels principals èxits professionals, però també moments de dificultat —i, en tot moment, el seu particular humor.

El volum està estructurat en dues parts: després de la introducció de Pilar Parcerisas, la primera part està dedicada a cada personatge amb qui Ponç es cartejà, i hi trobem la transcripció de les cartes. La segona part està dedicada a la reproducció de les cartes originals a color.

La publicació del llibre, que és a llibreries des del 6 de novembre, coincideix amb una sèrie d’esdeveniments dedicats a la figura de Ponç, entre els quals destaca l’exposició retrospectiva que se celebra a La Pedrera de Barcelona fins al febrer de 2018.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura