banner-elscatala-817x88px

Exposicions

El fotògraf Ricardo Teles inaugura “Encantados” a la Casa Golferichs

bonart barcelona - 17/11/17
Baner_StellaRahola_Bonart_360x3562Banner-Bleda-y-Rosa-180x180px_v1-cat
L’Espai de fotografia Francesc Català-Roca de la Casa Golferichs presenta l’exposició Encantados del fotògraf Ricardo Teles, guanyador del Sony Awards en la categoria de Viatge per la World Press Organization i del New Holland de Fotoperiodisme.

L’exposició aborda la presència d’Àfrica en el Brasil del Nou Món a través de manifestacions culturals i religioses, fruit de 300 anys d’esclavitud, i que determinen en gran mesura les estructures socials que caracteritzen al país.

Encantados és un projecte fotogràfic que ens aproxima a l’herència de l’esclavisme negre al Brasil, encara vigent a les celebracions afro-brasileres. La diversitat d’aquestes manifestacions culturals i religioses d’origen africà, mesclat amb la fe catòlica dels esclavistes, defineix la realitat de nombroses cultures i religions que afloren al Brasil actual i que determinen, en gran mesura, l’estructura social que caracteritza al país. Ricardo Teles busca amb aquest treball una oportunitat per enfortir vincles entre la comunitat hispano-brasilera.

La inauguració de l’exposició, el 20 de novembre a les 7 de la tarda, coincideix amb la conferència La presència africana a la vida religiosa brasilera, a càrrec de Dandara Flores Mangón, ballarina especialitzada en danses i música africana.

Et poden
Interessar
...

Joan_Mateu_Banner