FCC-Segell-banner4
Palmadotze engega \

Notícies

Palmadotze engega "Maridatges", nou cicle d'activitats

bonart santa margarida i els monjos - 24/11/17
Baner_CarlosPazos_Bonart_180x180_v2thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021
Palmadotze engega un nou cicle d'activitats que posa en relació l'art, la poesia i el vi sota el títol Maridatges amb la finalitat de potenciar el diàleg entre tots ells. La intenció és fer una trobada a la tardor i una altra a la primavera bo i coincidint amb les seves exposicions: una manera de posar de manifest la relació existent entre els diferents àmbits de la cultura del nostre territori i permetre que les visites apropin l’art i els artistes que presenten als seus visitants.

El primer Maridatge va tenir lloc dissabte 18 de novembre, a les 12h, a la Masia Mas Pujó (Sta. Margarida i els Monjos), on ara mateix s'hi poden veure dues exposicions individuals de Josep Guinovart i Rosa Amorós: la proposta va consistir en un recital de poesia, sabent que l'art i el vi també ens hi acompanyaven. Una lectura que es va dur a terme en els diferents espais que es van assignar a cada un dels poetes convitats: Jordi Llavina, Jaume C.Pons Alorda, Àlex Susanna i Cèlia Sànchez-Mústich.

Després que Pilar Carbonell, directora de la galeria d’Art Palmadotze, donés la benvinguda a tots els assistents, i sota la batuta del nostre mestre de cerimònies, Àlex Susanna, que va explicar el propòsit d'aquest nou cicle Maridatges, l’acte es va iniciar amb una breu introducció a l'exposició a càrrec de la pròpia Rosa Amorós.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021