FCC-Segell-banner4
AGORA images convoquen el seu concurs de fotografia anual

Convocatòries

AGORA images convoquen el seu concurs de fotografia anual

bonart barcelona - 07/12/17
Impremta Pages - banner-180x178BONART-180x180-Cervells
Agora images, una xarxa social i revolucionari del mercat, sense intermediaris ni comissions, en què qualsevol persona amb telèfon intel·ligent o una càmera digital pot vendre les seves fotografies, anuncia la segona edició del concurs de fotografia Empresa Premis 2017. La participació està oberta a tots els usuaris de les imatges d'App de Agora, que compta tant amb fotògrafs professionals com aficionats, i la foto guanyadora rebrà un premi de 2.000 dòlars. Tant l'aplicació com la participació en el concurs són gratuïts.

La millor fotografia de l'any serà elegida per un jurat internacional de fotògrafs professionals compostes per Anand Sharan, fotògraf d'art i professor de Bangalore (Índia); Osmany Torres, fotògraf i dissenyador de Florida (Estats Units) i diverses vegades guanyador de TravelPhotoAwards.net; i Gonzalo Höhr, fotògraf documental i professor d'Andalusia (Espanya). L'elecció és un total de 10 finalistes, que seran seleccionats d'entre els 50 pre-finalistes que han complert amb els criteris de qualitat artística, qualitat tècnica, composició, originalitat, missatge-història i l'impacte visual.

Per participar en el concurs, que està subjecte lliure només necessiten estar ara imatges de l'usuari, la descàrrega de l'aplicació mòbil gratuïta, disponible per iOS i Android, i pujar les millors fotos. La convocatòria estarà oberta fins al 31 de desembre. El 9 de gener, 2018 comunicarà a través de la plataforma de xarxes socials els noms dels 50 preseleccionats, el 17 de gener es donaran a conèixer els 10 finalistes, i 19 de gener es donarà a conèixer el guanyador.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-