FCC-Segell-banner4
Galeria Ronda Barcelona aposta per l\'obra sobre paper

Exposicions

Galeria Ronda Barcelona aposta per l'obra sobre paper

bonart barcelona - 14/12/17
Nial nou-180x178Baner_SantiMoix_Bonart_180x180
Galeria Ronda Barcelona, carrer Consell de Cent 382, presenta a partir del 20 de desembre l'exposició de Nadal: Mira'm i Emociona't,on participen un total de 22 artistes que mostren dues peces del seu treball, una de les quals és una obra gràfica o original sobre paper en diferents formats.

Aquesta és la primera edició de Mira'm i Emociona't. S'han seleccionat autors que estan configurant la imatge de l'espai juntament amb altres que s'aniran presentant en futures exposicions, participen també en aquesta edició convidats de prestigi que completen la diversitat de tècniques i tendències.

En aquesta edició volen donar rellevància al paper com a suport material de l'obra. El paper, aquest material especial que al llarg dels segles ha servit com a suport perdurable de les grans obres dels artistes plàstics, ens ha permès reviure la història i la sensibilitat de la societat del seu temps. Els dibuixos i els gravats s'han utilitzat també com a demostració d'afecte en un regal, o han decorat parets en una col·lecció personal que, passant de generació en generació, ha contribuït en molts casos a afegir al valor plàstic, un valor cultural i una revaloració econòmica.

Aquesta exposició ens obre una finestra a la iconografia de la nostra època. S'han escollit 22 artistes de diferents estils, de trajectòries reconegudes, així com nous valors amb un treball ja consolidat, que ens ofereixen un panorama visual de l'art de finals del segle XX i del XXI. S'ha fet una acurada selecció de l'obra d'aquests artistes, perquè el públic gaudeixi de l'art. En cas d'interès per una obra en concret, serà possible comprar-la i portar-la-la continuació.

Relació d'artistes:

Adelaida Murillo - Agnès Rodon - Anna Valls - Artur Canyigueral - Bruix.net - Carmen Colldecarrera - Elvira Fustero - Esther Porta - Francesca Poza - Javier Puértolas - Joan Escudé - Joan Montcada - Jordi Cerdà - José Pérez González - Laura Roca - Maite Soldevila - Marta Montcada - Martí Rom - Matilde Vela - Neus Aller - Nuria Fernández - Uwe Geest

A la imatge, cartell de la primera edició de "Mira'm i Emociona't".

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura