Expo Josep Coll 2022 baner
“Mon corps, mon esprit” d’Àngels Ribé a Ana Mas Projects

Exposicions

“Mon corps, mon esprit” d’Àngels Ribé a Ana Mas Projects

bonart l'hospitalet de llobregat - 08/01/18
Baner_Esteva_Bonart_360x356Banner-Resonancias-180x180px_v1-cat
Ana Mas Projects presenta, a la seva seu de Barcelona, Mon corps, mon esprit una exposició de l’artista conceptual catalana Àngels Ribé, que s’inaugura el 13 de gener i es pot veure fins al 9 de març. La mostra està constituïda per un conjunt de peces que recullen un diàleg entre el seu treball més recent i la seva obra realitzada entre les dècades de 1970 i 1980.

L’obra de l’Àngels Ribé (Barcelona, 1943) s’emmarca dins del panorama internacional com una part essencial per a la comprensió de l’art conceptual. En aquest sentit se la considera com una pionera, i la seva pràctica va des de l’ús del dibuix fins a la performance, passant per l’escultura, la fotografia i la instal·lació; dotada d’una constant sensibilitat per l’espai, la forma i l’enteniment del món a través de la seva obra.

Des dels seus inicis, el treball de Ribé va buscar superar les lògiques minimalistes al utilitzar el seu cos i al explorar la naturalesa a través de diverses accions efímeres, contribuint a la desmaterialització de l’objecte artístic i per tant canviant les regles establertes per a crear un lloc entre l’espectador i l’obra d’art.

El conjunt d’obres presentades en aquesta ocasió s’inicia amb el seu treball escultòric i fotogràfic que realitza a Estats Units i Espanya entre les dècades de 1970 i 1980, i que també inclou el seu treball més recent. A Mon corps, mon esprit (2017), l’artista cristal·litza a través d’imatges fotogràfiques, problemàtiques de l’esperit i del cos, una dualitat que s’ha manifestat constantment des dels inicis de la seva carrera, però que en els últims anys incorpora nous recursos expressius (imatge digital, color, entre altres...).

Et poden
Interessar
...

Banner-Resonancias-817x68px_v1-cat