banner_aire_bonart_horitzontal

Exposicions

"Camins d'anada i tornada" d'Esmeralda Gómez Galera

\
bonart conca - 11/01/18
Lamosa, Laboratori Artístic Modulable presenta primera exposició del 2018, resultat de la decisió del jurat compost per Tania Pardo (Responsable d'exposicions de La Casa Encendida) i Armando Montesinos (Prof. Titular de la Facultat de Belles Arts de Conca), en la 2a convocatòria de projectes expositius Espai Disponible, amb la finalitat de promocionar la creació artística i el desenvolupament d'investigacions expositives d'artistes emergents residents a Espanya. Havent estat seleccionat el projecte expositiu d'Esmeralda Gómez Galera, titulat Camins d'anada i tornada.
Camins d'anada i tornada reuneix una sèrie de projectes realitzats en dos contextos urbans molt diferents: Conca i Berlín. La petita ciutat de la meva formació artística i la capital en què artistes de molt diversos punts geogràfics convergeixen en recerca de la professionalització.
En tots dos escenaris he desenvolupat la meva pràctica atenent l'especificitat dels seus paisatges urbans i naturals, de la seva història i de les històries que poden comptar aquests paisatges. Conca es caracteritza per un traçat urbà dispers que presenta límits difusos entre diferents espais de la ciutat i que permet sempre lacontinuïtat del recorregut. Ponts i escales possibiliten línies contínues i sensacionsd'interconnexió. Molt diferent, el cas de Berlín és el d'una ciutat dividida i retrobada en la qual romanen les empremtes d'un passat tràgic. El seu caràcter fronterer, el ritme accelerat i les immenses dimensions condueixen inevitablement a una experiència de fragmentarietat.
La inauguració tindrà lloc l'11 de gener a les 20 h.
Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI-90thumbnail_arranzbravo. general 04-2014

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1