Expo Josep Coll 2022 baner
\

Notícies

"La llum negra" i Stanley Kubrick en la programació del CCCB 2018

bonart barcelona - 21/01/18
Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AWLOGO BIENNAL 2022_Mesa de trabajo 1
La programació del CCCB, que va ser presentada pel seu director Vicenç Villatoro, inclou per l'any 2018 La llum negra, del 15 de maig al 21 d'octubre i Stanley Kubrick, del 18 d'octubre del 2018 al 31 de març del 2019. Actualment i fins al 29 d'abril el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona exhibeix Després de la fi del món.

Tot i que Vicenç Villatoro deixarà el càrrec aquest any, després d'una excel·lent tasca, el CCCB manté la seva programació en què "ens la juguem tant com sempre".

La manera com la cultura s'enfronta als grans temes del present marcarà una temporada més el programa del CCCB. A més de les exposicions, el CCCB ha programat Moments CCCB, amb un nou festival sobre el fenomen dels mems d'internet, d'Orhan Pamuk dins de Kosmopolis, una jornada orwel·liana, un projecte de debat sobre l'ús i l'abús que s'ha fet i es fa de les hormones.

Vicenç Villatoro en la seva intervenció va anunciar que aquest any el CCCB treballarà amb un pressupost similar al del 2017, d'uns deu milions, recursos que considera "insuficients". La reclamació de l'IVA per part del govern espanyol ha estat una forta patacada que s'intenta solucionar amb l'ajut d'institucions com la Diputació de Barcelona.

A la imatge, Stanley Kubrich, una exposició del Deutsches Filmmuseum, Frankfurt, Christiane Kubrick, Jan Harlan i The Stanley Kubrick Archive at University of the Arts, Londres.

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Olga_Andrino_Banner_1