FCC-Segell-banner4
David Salcedo: Vida de gats a Art Deal project

Exposicions

David Salcedo: Vida de gats a Art Deal project

bonart barcelona - 24/01/18
BanerVictor04Baner_CarlosPazos_Bonart_180x180_v2
Art Deal project, carrer Llibertat 44 de Barcelona, presenta a partir del 2 de febrer la mostra Deu històries i un conte de David Salcedo.

Deu històries i un conte ens presenta dues de les sèries més personals i recents de David Salcedo units per la utilització del sobri Blanc i Negre. El primer és "Més", projecte guanyador del premi FNAC que es troba en aquest moment finalitzat, un conjunt d'imatges compost pel joc de relacions, uns díptics de verticals on combina la seva mirada i llenguatge, un relat poètic i irònic fet per fragments de vida. Són deu històries que parlen per si soles i entre elles, on és l'espectador qui ha de trobar i crear les seves pròpies relacions.

"3", un projecte més recent, ens explica un trencament a manera de conte on un gat assumeix el protagonisme d'aquest com de les seves vides, donant forma a un diari íntim de la quotidianitat. Aquesta sèrie va veure la seva primera materialització en forma d'fotollibre en una edició limitada amb un acabat sense pretensions que lligava molt amb el seu contingut tan personal. Per a aquesta ocasió les imatges s'han traslladat a la paret en una mida que reflecteix aquesta intimitat, fent que l'espectador tregui el cap a aquest moment com a una finestra congelada en el temps. "La vida ens va ajuntar un matí. A ella, a mi i a el. Des d'aquest moment cap va voler passar fred aquest hivern ".

David Salcedo (Caravaca de la Creu, Múrcia, 1981) és un fotògraf eclèctic que utilitza la càmera com una eina de recerca per crear relacions i diàlegs. Rebutja encasellar-se en un "estil" i prefereix experimentar amb la fotografia segons el discurs que vol explicar, que sigui fotografia de carrer, documental o d'autor. En els seus projectes es poden trobar imatges oníriques, íntimes i pausades en un blanc i negre gairebé clàssic però també històries explicades amb el més saturat dels colors com viu reflex dels contrastos de la quotidianitat.

El seu treball s'ha exposat a Madrid, Sevilla, València, Bilbao, Barcelona, ​​Girona, Granada, Múrcia, Gijón, Orense i la Corunya i ha estat guanyador, entre altres premis, de Projecta 2016 del Centre Fotogràfic Andalús, el Premi Nou Talent Fnac de fotografia 2015, el premi Una altra manera de Mirar del PA-TA-TA Festival de Granada. Va ser membre del col·lectiu Carrer 35 i membre fundador de la plataforma Territoris Lliures.

A la imatge, fotografia de David Salcedo.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner