FCC-Segell-banner4
Ángeles González-Sinde, nova presidenta de Reial patronat del Reina Sofia

Notícies

Ángeles González-Sinde, nova presidenta de Reial patronat del Reina Sofia

bonart madrid - 23/06/20
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014Eude, generic
El ministre de Cultura i Esport, José Manuel Rodríguez Uribes, ha presidit avui el Ple de Reial Patronat del Museu Nacional Centre d'Art Reina Sofia en el transcurs del qual ha estat aprovat per unanimitat el nomenament d'Ángeles González-Sinde com a presidenta del mateix, en substitució de Ricardo Martí Fluxá, que venia ocupant el càrrec des del març del 2017. També, a proposta del titular de Cultura i Esport, s'ha aprovat la designació de Beatriz Corredor Serra com a vicepresidenta de l'òrgan col·legiat, càrrec que era ocupat fins al moment per Óscar Fanjul Martín.

En aquests tres anys, el Museu ha organitzat gairebé mig centenar d'exposicions i organitzat nombroses activitats, consolidant a l'alça el nombre de visitants i la presència internacional de la institució, sobretot a Llatinoamèrica. S'ha consolidat la Fundació del Museu Reina Sofia i ha començat un nou camí la Fundació Amics del Museu. Fa escassament una setmana, van arrencar els treballs d'adequació per recuperar els espais de la planta A0 per presentar la part més contemporània de la col·lecció, un dels projectes que veurà la llum l’any que ve.

A la imatge, d'esquerra a dreta: Beatriz Corredor Sierra, vice-presidenta de Reial Patronat del Museu Reina Sofia; José Manuel Rodríguez Uribes, ministre de Cultura i Esport; Ángeles González-Sinde, presidenta de Reial Patronat del Museu Reina Sofia i Manuel Borja-Villel, director del Museu Reina Sofia. Fotografia: Román Lores / Joaquim Corts. Arxiu Museu Reina Sofia. 2020

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner