FCC-Segell-banner4
El Centre Cívic Can Felipa presenta “Al meu barri fan performances 2018”

Notícies

El Centre Cívic Can Felipa presenta “Al meu barri fan performances 2018”

bonart barcelona - 28/01/18
GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180thumbnail_arranzbravo. general 04-2014
Els programes d’arts visuals i d’arts escèniques del centre cívic Can Felipa, junt amb el festival de creació contemporània Escena Poblenou, presenta les bases de la 3a edició de la convocatòria Al meu barri fan performances 2018. Destinada a donar suport a propostes que desenvolupin una pràctica artística en col·laboració amb el Poblenou, aquesta convocatòria busca generar processos artístics que apropin la creació contemporània als veïns i veïnes del barri, amb l’horitzó d’una presentació pública durant el festival de creació contemporània Escena Poblenou 2018.

El centre cívic Can Felipa ha ideat el La(b) Felipa per intensificar i construir complicitats entre els seus programes d’arts visuals i arts escèniques, el Poblenou i la ciutadania. Es planteja com un laboratori, un espai d’experimentació, formació i producció on artistes, companyies, entitats, institucions i col·lectius treballem conjuntament per crear i produir accions de mediació i activitats públiques relacionades amb l’activitat del centre.

El festival Escena Poblenou és un festival d’arts escèniques contemporànies multidisciplinari, implicat amb el territori i amb la realitat social actual. Té la vocació de potenciar, donar visibilitat i recolzar creacions que contemplin nous llenguatges escènics, noves dramatúrgies i noves formes de relació amb els públics. Compromès amb la cultura i la societat, genera diàleg amb els professionals, el públic, el barri i la ciutat, amb una mirada i projecció internacional.

A qui es dirigeixen els organitzadors?

A artistes visuals, escènics o multidisciplinaris amb una trajectòria professional acreditada, que presentin un projecte artístic de co-creació amb la ciutadania del Poblenou.

Què demanen?

Cal enviar un projecte en format digital (en un únic pdf de màxim 5MB) a la direcció de correu electrònic: convocatoria@cccanfelipa.cat amb:

-Breu descripció del projecte, que inclogui com es planteja tant el procés de co-creació com la presentació pública (màxim 2.000 caràcters amb espais).
- Breu explicació de la metodologia: plantejament del procés de mediació i estratègies per generar un marc de confiança que ajudi a desenvolupar un treball col·laboratiu (màxim 2.000 caràcters amb espais).
- Motivacions i objectius per dur a terme el projecte que responguin a les preguntes: quina relació hi ha amb el projecte? Amb quina finalitat es presenta a aquesta convocatòria? Per què al Poblenou? (màxim 2.000 caràcters amb espais).
- Calendari i pla de treball temporalitzat entre els mesos d’e març i octubre del 2018, especificant la dinàmica de treball i el número de trobades previstes.
- Necessitats tècniques i humanes.
- Trajectòria professional on s’especifiqui l’experiència de treball amb col·lectius i amb links per visionar.

Què s’ofereix?

La dotació econòmica és de 3.000€ impostos inclosos. Inclou honoraris, dietes, desplaçaments i costos de producció.
Els projectes seleccionats comptaran amb el suport i acompanyament per part dels professionals del centre i del festival en el procés que va de la idea a la realització, accés a sales d’assaig del centre cívic (segons disponibilitat), difusió i exhibició dins del festival Escena Poblenou que tindrà lloc entre el 18 i el 21 d’octubre del 2018.

Calendari

28 de febrer: data límit de presentació de projectes. 20 de febrer, de 18 a 20h: sessió de consulta oberta a Can Felipa. 3 d’abril: publicació dels seleccionats al web.

Comissió de selecció

Manel Pascual, casal de barri Bac de Roda. Laia Ramos, la Fundició. Olga Fusté, Can Felipa Arts Escèniques. Joana Hurtado, Can Felipa Arts Visuals. Ada Vilaró, Direcció artística del festival Escena Poblenou.

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88