Expo Josep Coll 2022 baner
Neix Quart Cultura Secreta, un cicle d’espectacles amb artistes secrets

Notícies

Neix Quart Cultura Secreta, un cicle d’espectacles amb artistes secrets

bonart quart - 31/01/18
180x180thumbnail_arranzbravo. general 04-2014
Quart Cultura Secreta és una proposta cultural del municipi de Quart (Girona) amb una característica molt especial: fins al darrer moment, el públic hi assistirà sense saber quin artista actuarà ni el lloc on es farà l'espectacle. La iniciativa, organitzada per l’Ajuntament de Quart, començarà aquest diumenge, 4 de febrer, a les 6 de la tarda. El punt de trobada serà la plaça de la Vila.

Música, dansa, cinema, art, teatre, literatura... Els espectacles seran molt diversos i els escenaris on es representaran seran insòlits. A vegades, es tractarà de llocs significatius del poble, únics pel seu patrimoni històric, natural o artístic. D’altres vegades, seran espais quotidians, que formen part de la nostra realitat diària; però, llocs on potser mai no ens imaginaríem veure-hi un espectacle.

La difusió de l’activitat s’ha fet, principalment, per xarxes socials. Les persones interessades en rebre més informació s’han donat d’alta a una llista de difusió de WhatsApp (663 708 150), fet que els ha donat prioritat a l’hora de reservar la seva plaça. Les localitats es van posar a disposició del públic fa dues setmanes i es van esgotar en menys de 30 minuts.

La iniciativa aposta pels espectacles de proximitat, de manera que l’aforament està limitat a unes 40-50 persones. El públic podrà interaccionar amb l’artista, fins i tot, en el transcurs de l’espectacle. En finalitzar, els assistents pagaran el preu de l’entrada que consideren just per allò que han vist (guixeta inversa).

Després de l’estrena, aquesta edició de Quart Cultura Secreta comptarà amb quatre espectacles més: 11 de març, 15 d’abril, 13 de maig i 9 de juny.

Et poden
Interessar
...

728x90