Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90

Certàmens

Swab obre les inscripcions i proposa un intercanvi cultural amb la ciutat

bonart barcelona - 03/02/18
La fira Swab 2018 manté el seu esperit avantguardista i selecte apostant per un concepte de fira a escala humana i una selecció de propostes procedents de molt diverses parts del món. La fira reunirà a 70 galeries que seran un reflex de les últimes tendències del panorama independent de l'art contemporani.

L'edició es divideix en programa General, format per galeries de prestigi i trajectòria; que conviu amb propostes comissariades com On Paper, programa que compta amb la selecció de 8 espais que presenten un sol show amb base conceptual en el mitjà del paper. A més, com a segell de la fira, Swab s'implica a potenciar a joves artistes, galeries i espais independents, a través dels programes MYFAF i Seed.Lal primer beca a tres galeries amb menys de dos anys de vida i que mai han realitzat una fira d'art internacional, ajudant-les així a iniciar-se en el circuit, mentre Seed és un programa destinat a nous espais galeristics i col·lectius d'artistes que reflecteixen les noves plataformes i formats del moment. 
 

Fundació Swab Barcelona proposa una edició més un intercanvi cultural amb la ciutat de Barcelona en aquesta segona edició de Ephemeral, un programa que convida a interactuar i a reflexionar a través d'instal·lacions sobre el nostre rol com a individus en la societat contemporània.
Banner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1Eude, generic

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88